Kontoret

 

Dyvik & Fasting Arkitekter ble etablert av Bjørn Dyvik og Eivind Fasting i 2013. Vår interesse er arkitektur og byutvikling i alle skalaer og funksjoner med særlig forankring i de fysiske omgivelser og den menneskelige bruk. God arkitektur er for oss når et klart konsept samler alle ønsker og aspekter ved et prosjekt i et helhetlig grep, som for hver situasjon blir unikt.

Utdannelse og praksis fra England, Danmark, USA, Sverige og Norge gir kontoret en internasjonal bakgrunn med erfaring fra konkurranser, konseptutvikling, prosjektering, eiendomsutvikling, søknad mot offentlig myndighet og oppfølging/gjennomføring på byggeplass fra utlandet og Norge. Vi jobber blant annet med boliger, hytter, næring og reguleringsplaner.

For å oppnå høy arkitektonisk kvalitet i et bygg er det essensielt for oss å ha tverrfaglige og innovative samarbeid med alle aktører. Kontoret arbeider tett sammen med andre fag og foretak innen blant annet prosjektledelse, utførelse, ingeniørtekniske fag og kostnadsberegning for å sikre bredest mulig kompetanse og kvalitet i hvert enkelt prosjekt. Kontoret har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 for ansvarsområdene ansvarlig søker og prosjektering av arkitektur.

 

Bjørn dyvik

Faglig leder

Arkitekt MNAL

Master i arkitektur fra Kunstakademiets Arkitekskole i København og University of California, Berkeley 2008. Praksis fra David Chipperfield Architects, London, Emergent Architecture, Los Angeles og div.A arkitekter, Oslo.

eivind fasting

Daglig leder

Arkitekt MNAL/A MSA/Urban designer

Master i arkitektur og master i Sustainable Urban Design fra Lund Universitet, Lund 2013. Bachelor i arkitektur fra Kingston University, London 2011. 5 års praktisk erfaring innen eiendomsutvikling i Norge.

Ole Henrik Hiorth

Partner

Arkitekt MNAL

Master i arkitektur fra NTNU og Technische Universität Wien. Praksis fra dmvA architecten, Mechelen og div.A arkitekter, Oslo.